Fıkralar.us bloguna hoşgeldiniz !

Internetin en çok aranan fıkraları bu sitede...
Çatlayana kadar gülmek mi istiyorsunuz?
Arkadaşlarıma anlatabileceğim fıkralar öğrenmek istiyorum mu diyorsunuz?
Fıkra repertuarına yeni fıkralar mı eklemek istiyorsunuz?
İşte hepsi burada ve tek adreste...

Mart 18 2012

Komik Galatasaray Fenerbahçe derbi geyikleri

Etiketler : , , , ,

Advertisement

– Fıkra : Fark arayan Fenerbahçe fark atamadı ama 3,5 attı : )

– Bugün yapılan derbi, Fenerbahçe taraftarının son dakikalarda gol yememek için Allah’ a yalvardığı maç olarak tarihe geçecek : )

– Tabii ki bizim için olağan sonuç galibiyetti, başkası düşünülemezdi.. Mağlup olduk, karşı taraf sevinmekte haklı : )

Advertisement

– 1319 gün sonra gelen galibiyetimizle dalga geçen Fenerbahçeliler; 10585 gündür Türkiye Kupası’na hasretsiniz. : )

– Fenerbahçe’nin galibiyet isteği Galatasaray tarafından VETO edildi. : )

– Bu gece hiç tanımadığım bir Fenerli’ye usulca sokulup, sırf iki dakikalığına sevinsin diye “Galatasaray maçı berabere” diye fısıldadım. : )

Advertisement

– Fenerbahçeliler’e “Anı yaşayın” demişler, yıllardır 6-0 yendikleri anı yaşıyorlar. Yine başladılar geçmişe yolculuğa. İyi yolculuklar. : )

– Deprem mi oluyor? + Yok ASLAN kükrüyor. – Yağmur mu yağıyor ? + Yok Fenerbahçe ağlıyor. : )

– Offf herşey iyi güzelde FB taraftarının şimdi önümüzdeki en az 1 haftası kuyruğunu kıstırmış kedi modunda geçecek. : )

Advertisement

(Fenerbahçe Galatasaray maçı 17 Aralık 2012  derbi geyikleri)

( Fenerbahçe 2 – 2 Galatasaray : Fenerbahçe ‘ nin gollerini Moussa Sow ve Alex De Sousa attı. Galatasaray’ ın gollerini ise Elmander ve Hakan Kadir Balta attı. Hakan Balta’ nın beraberlik golü ile maç 2-2 sona erdi).

Advertisement

Yorum Yazın